KENGKAWAN

Thursday, August 20, 2009

Sebelum pergi keje

Saja nak letak gambar taim hantar Ariff pergi rumah pengasuh dia. Macam dah jadi wajib pulak aku bergambar dengan Ariff setiap pagi :)



Sayangggg anak mummy




Ariff selalu tidur taim aku nak pergi keje. Kalau terjaga pun, dia suka main-main sendiri. Senang je nak jaga dia :)




Gambar-gambar nih lah pengubat rindu bila pergi keje.




Oh, ingat lagi tak budak tecit dua orang nih? Yang pegang teddy bear tu Jasmin & yang baju pink tu Ayuni. Comel kan cousins Ariff nih. Kejap je dah besar :)

4 comments:

aJa said...

comel....

aD said...

aja, tq tq tq :)

mas said...

akak...
nk tny,myk yg akak pakai tu bile nk stat pakai ek?huhuhuhu

aD said...

mas, akak start pakai masa bulan ke 7. tp kalau nak pakai lagi awal lagi ok. agak-agak kalau perut dah start rasa tegang & gatal, sapu cecepat. akak biasa pakai taim malam sebab dia berminyak sikit - tak selesa kalau pakai pegi keje :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...