KENGKAWAN

Thursday, September 17, 2009

2 kematian dalam sebulan

Semalam ada kematian lagi dalam keluarga Mamoru Baru je awal bulan lepas bapa saudara Mamoru meninggal dunia. Belum lagi habis bersedih, seorang lagi bapa saudara Mamoru pula meninggal (yang duduk kat Kg. Baru).

Memang mengejutkan. Baru je Jumaat lepas aku bawa Ariff pergi rumah dia.. Jumaat ni pula dia dah tak ada. Sedih. Tapi nak buat macam mana. Ajal maut semua ketentuan-Nya.

Memang agak serabut sikit semalam. Dengan ada beberapa personal thing yang nak diselesaikan, dengan nak jaga Ariff, dengan nak rushing balik Kuala Selangor lagi.. end up, banyak delivery kuih raya aku tak dapat nak hantar. Maaf sesangat buat yang mengorder semalam.

Untuk final delivery, insyaAllah aku akan hantar malam nih.

Al-fatihah buat Pak Long & Pak Uda. Semoga roh mereka ditempatkan dikalangan orang yang beriman.

6 comments:

.: Ain Rusli :. said...

salam takziah utk family kak ad..
kuih raya makde akak mmg maveles..xsempat sampai umah,dah bukak dlm kete lagi nak rasa..nak order lagi..tapi mesti da tak sempat..hehehe..thanks ye..sanggup anta sampai s.alam.. :)

atty's said...

Al -fatihah..

dua tiga kucing berlari,
berebutkan si ikan patin,
selamat hari raya aidilfiri,
maaf zahir dan batin.

aJa said...

Al-fatihah.

Selamat Hari Raya.

cicakuben said...

thanks aD..wlupun bru je ode,trus dpt gak mlm tuh..thanks bnyk2 ye,wlu tkejar ms smpat jgk aD luangkn masa jmpa ktrg,...

cicakuben said...

al-fatehah.....

hurms lagik psl kueh raya.sedap gilaaaa...time raya haji ade jual tak?? mcm rugi sesangat ode sket sgt hri tuh..huuhuu..heheehee

MushroomCute said...

Selamat Hari Raya aD dan keluarga...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...