KENGKAWAN

Monday, September 28, 2009

Syawal 1430 Hijrah

Dah 9 hari kita berhari raya, baru hari ni aku ada peluang nak ucap Selamat Hari Raya kat sini.

Seronok raya kali nih. Lelebih lagi bila dapat sambut dengan Ariff. Rasa teruja tu masih tak hilang lagi tau. Lebih menggembirakan bila dapat pakai kan Ariff dengan baju melayu siap sampin sekali!! Sekali pandang, Ariff macam dah besar jer walhal dia baru je berusia 3 bulan! Syukur alhamdullilah, tak terhingga rasanya kurniaan Tuhan pada aku sekeluarga.

Raya kali nih, aku sambut dengan keluarga sebelah Mamoru kat Kuala Selangor. Terasa sangat perbezaannya. First time ok, beraya jauh dari keluarga sendiri. Tapi tak rasa sedih pun.. hihi. Maybe sebab ada Mamoru & Ariff :)




Tema tahun nih, kaler kelabu :)




Bergambar kat tangga umah nenek




Ariff segak berbaju melayu & bersampin.. comelll sangatttt. Semua orang suka nak dukung dia :)




Posing dengan mummy!




Ariff khusyuk layan tv masa aku ajak berposing (oh, Ariff sangat suka tengok tv even aku dah warn dia banyak kali 'no tv until you're 2 years old!')




Ramai tak percaya bila aku cakap Ariff baru berusia 3 bulan lebih. Mereka semua ingat Ariff dah 8 bulan!! Hahahaha.. he's still a baby laa..




Bergambar dengan family kecik Mamoru




Ariff dengan cousins dia. Ariff yang paling kecik tau. Yang baju merah tu Tia.




Ariff di hari raya kedua (kat rumah kami BSP)




Nih gambar sebelum kami bertolak balik ke Melaka pula :)




Assalamualaikum kengkawan mummy, kami sekeluarga mengucapkan Selamat Hari Raya Aidilfitri.. maaf zahir & batin ya!

3 comments:

Beautiful Disaster said...

siap pakai samping tu.

e.l.i.s.s.m.i.e said...

hensemnya anak bujang pakai baju melayu ngan sampin ni :)

Elyn said...

rajin tul pakai sampin wafiq sampin ngan songkok x mo lnsg!!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...