KENGKAWAN

Thursday, October 22, 2009

Penangan membaca

Korang penah tengok orang membaca sambil tutup mata? Hihihi.. kat umah aku ada ramaiiiii orang yang mempunyai skill pelik camnih.





Salah satu darinya, yours truly (gambar nih memang sengaja dikecikkan untuk mengelakkan korang tengok mulut aku yang ternganga masa tidur.. hahahhaha) Mamoru yang pedajal snap gambar nih. Seriyes aku tak perasan gambar aku tengah tidur ada dalam camera sampai lah adik aku tunjukkan. Geremmm je!




Yessss. Pembalasan si pitung! Malam aritu aku berjaya amik gambar Mamoru masa dia tengah terlelap sambil pegang buku. Tergelak-bangga aku bila dapat kenakan dia balik.. hahahaha. Mamoru kata dia nak shut-down blog nih kalau aku upload gambar nih.. tssskkk.. (jangan lah b, tak aci tau.. kata love)

6 comments:

Farra Dhelina said...

hahahaha klaka la kamu dua org ni.. mmg ulat buku yeh!

Elyn said...

wakakak korang laki bini takde keje ke??

mEiZ SHA said...

wawawawa
terror laa akak ngan abg baca tup mata!!
caya laaa

;p

aJa said...

comel jugak ...

miEz haNeM said...

BAGUS BeTuL..SUME RAJiN MEMBACA:)
kEEp uP!

Cicada2nd said...

dr bujang sampai dah jadi bapa.
masih lg baca sampai tetido.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...