KENGKAWAN

Monday, December 14, 2009

Dinner makeup cik Sera

Lagi makeup untuk dinner. Special kali nih, client aku adalah seorang blogger - cik Sera. Aku makeup untuk dua orang sekaligus kat Federal Hotel, Bukit Bintang.

Again, tak sempat nak ambil gambar "before". Just ada gambar "after" je. Kalau nak tengok gambar "before", korang boleh pergi jenguk blok cik Sera. If you're lucky, you'll get to see the rest of the pictures :)



Sera dengan.. (adui, forgot her name.. sory)



Shes so easy to work with.



Sera's friend.




3 comments:

E.L.L.Y.N said...

bravo..bravo cik aD...

dah terror make up dah ni...lpas ni kalau Cik e ada function nak cik aD make up kan lah ye...

nURmALa mAZLan said...

aD mekapkan diorg2 ni eh??

Iirakuu Miiraii said...

aD,
her name is Dhira. :D
tenkiu tenkiu tenkiu.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...