KENGKAWAN

Monday, December 07, 2009

Masquerade Party

Make over untuk masquerade dinner kat Pusat Bandar Damansara. Oh, btw, event derang dekat the Garden, Mid Valley sebenarnya. Enjoy the pictures!




This is Sha. Nampak macam chinese, tapi melayu sebenarnya.




Dia nak aku make up ikut tema warna baju dia :)




This is Zetty. Baju dia macam snow white. Comel!




I did the hair too :)




Zetty with her gorgeous mask.




Yang baju gold tu, bukan aku yang make up kan.




Zetty dengan Sha




Wish company aku buat dinner tema cenggini. Sure best kan?

6 comments:

biqque said...

tu la, i wish my comp buat camni gak! i love costume-playing!

nice make-up aD! sok u jadi mak andam, mamoru jadi photographer. ha sesuai tu buat company! aminnnnn!

CuppyCakeMommy said...

u improved so much already ad..

Chooyaya! said...

ad ni memang berbakat. molek jerk rambut tu... :)

princessjersidd said...

CNTIKNYA BRPE PAKEJ TU MAKEUP TU..BUAT LA LIST...I SUKA MAKEUP YG SHA TU NMPK NATURAL JE...

Cik_daya said...

memang best laa n cantik baju dorng

Miss weck said...

cayalah kakak aku ke yg da pandai make up nih? huhu..bila nak conteng muka aku lg? hikhik

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...