KENGKAWAN

Tuesday, January 05, 2010

Refresh

Thanks pada yang mengingatkan aku untuk update tentang perkembangan little Ariff.

Yep, aku tak sempat nak buat entry tentang usia Ariff yang genap 6 bulan aritu. Macam yang aku tulis semalam, bulan nih memang sangat busy & memenatkan. Rasa bersalah bila tak sempat update apa-apa cerita tentang Ariff. Sedihhhh.. Sedih gila kay.

Esok usia my Ariff genap 7 bulan (OMG, 7 Bulan?!!) Semakin besar & pandai dia sekarang. Oh, did I mention pasal kenduri aqiqah & bercukur yang kami buat untuk Ariff serentak dengan my sis punya wedding? Tak ada? Tsskkk.. takper, will try to upload the story soon! (Soon! Mummy promise sayang!)

Hot new stuff: Mamoru sedang sakit mata. Sudah 3 hari. He’s gone crazy now.. haha. Not because of the sakit mata. Tapi sebab aku tak bagi dia sentuh Ariff. Hik.

2 comments:

e.l.i.s.s.m.i.e said...

bagi laa susu badan tu sket kat mamoru!sure cepat baik!

aD said...

elissmie, owh ya ke? alamak ad ingat la. Dulu pernah dengar tp dah lupa. Kalau tak sure ad dh bagi awal2.

soalan gatei: nak bagi ikut mulut ke ikut mata.. muahahaha.. matilah kena maki pasnih..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...