KENGKAWAN

Tuesday, March 02, 2010

Eclipse in June!!?

Hah, luckily, this one save my day. Takde lah aku nak badmood sampei ke petang.

Dengar cerita Twilight Saga sequel - Eclipse - nak keluar movie bulan June nih!!! OMG!!! Suppose sambungan cerita nih ditayangkan bulan November. Tapi derang dah awalkan pulak. Tak kisah lah, janji tak payah nak tunggu lelama. Lagi cepat lagi bagus. Aku bukan penyabar sangat nak tunggu cerita bersambung-sambung nih.

Jangan Stephenie Meyer buat novel ke lima sudah.


Anw, for now, aku nak tengok cerita nih dulu. Masuk cinema 11 Mac nih.. lalalalala... *jom b!*



4 comments:

Miss weck said...

a'ah la sis! tu la pasal.. tapi yg x bestnya,derang buat muvee ni 2 in 1. dua novel disatu kan. yg final punye taun depan yg buku last. Huhu..mcm x best dah.

a.f.f.y. said...

I've booked 2 seats for u and hubby for the premier this June! We'll be the first in Malaysia to watch this! cool.. plus we'll get goodies i.e. the shirts, mugs, posters, stickers and etc...
price i think rm60 per person - affy

aD said...

mrsweck, takper, janji june. meroyan nk tggu lelama..hihi

affy, u made my day!!! tenkiu! pls do so, i dont mind d price.. hik

aD said...

mrsweck, takper, janji june. meroyan nk tggu lelama..hihi

affy, u made my day!!! tenkiu! pls do so, i dont mind d price.. hik

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...