KENGKAWAN

Monday, October 11, 2010

Gambar pregnant terkini

Ok, takde lah terkini sangat. hihi. Gambar nih diambil masa aku pregnant 7 bulan lebih. Bulan lepas punya gambar :)

Kemain lagi Ariff menarik tangan aku berjalan dalam Mid Valley. Maklum lah, dia jalan memang laju. Aku je yang terkedek-kedek bawak perut. Eh, nampak tak perut aku yang memboyot tu? Tak nampak? Mungkin sebab dress tu cover perut aku kut :)


Tengok tu anak bujang aku. Bergaya sungguh. Bodyguard yang sangat protective tau. Dari tepi boleh nampak sikit kan perut aku tu :)

Masih larat lagi nak dukung Ariff yang dah 11 kg ++


Err motif gambar nih? Saja nak tunjuk kat Mamoru sebenarnya.. (b, jom pegi little penang petang nih.. teringin nak makan kuey teow dengan cendol hihi:)

Oh, Mamoru masih disini. Pagi esok baru dia pegi Perak - outstation lagi.

6 comments:

nn said...

alahai...keciknya perut...comel jer..

Farra Dhelina said...

keck nya perut... comeyy...

.: Ain Rusli aka Ibu Qaisara:. said...

yeay! kak aD dah start blogging semula..lama i tunggu entry u tau!hikhik..anyway, tahniah ye..jg diri bebaik..aritu kita punye due dekat2..skang kak aD dah nak masuk anak ke 2..ain belum lagi laa..masih dlm planning..huhuhu..take care!

Atia Adina said...

hai ariff...bila nak benti isap puting tu?????nak dapat adik dah....

Mummy Zara Sofea said...

hi...jalan2, jmpe blog nie..nice blog..

btw, i'm sheeda, mummy to zarasofea...

akmaliz@r said...

erm..so little the tummy...tp..tk ensem la arif isap puting..take it away....btw..smoga semuanyer slmt nnt...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...