KENGKAWAN

Tuesday, November 02, 2010

M.A.C New Collection!

M.A.C will be launching their new TARTAN Makeup collection on the 4th Nov at KLCC. Tempting. Nak pergi. Nak pergi!! Tapi, taim opis hour lak tu. Dalam keadaan aku yang dah dekat 9 bulan pregnant nih, mana lah mampu nak berlari-larian or berasak-asakan kat outlet M.A.C, KLCC tu. Lunch hour bukannya lama pong. Mana cukup taim.Bahaya uolss.

Tapi kalau pergi lambat sikit, aku berani gerenti lah hampir semua item yang aku nak SOLD out! So, camno? Perlukan aku amik cuti semata nak pergi KLCC hari khamis nih?? Hmm.. boleh juga kan? Since aku sendiri tataw apa nak buat dengan cuti yang masih berbaki, ada pekdahnya aku apply untuk pergi shopping. Boleh buat shopping untuk barang baby sekali.. kan? Kan?

Mamoru pun dah bagi green light. Dia siap letak duit dalam beg keje aku sebelum pergi outstation semalam. Vah vah vah.. ahem.

Ok, kena stop. Nak makan ubat. Ubat yang akan menyebabkan aku rasa loya, mual, takde mood sampai ke malam.. tsskkk. Wut to do, demi kesihatan baby & diri sendiri, telah je lah.

p/s: Adik perempuan no.6 kena warded kat Al-Islam sejak semalam. Urin infection. Hang in there sis! A few more days je lagi. Semoga dapat baby yang sihat & comel!

1 comment:

Biqque said...

aD, my fren needs a quotation for her nikah, berinai, kawin and bertandang...i know what u dah nak deliver, anyway u can help to suggest ur friend? kenduri hujung bulan 1 next year. if we can chat/talk, wud be easier...(i tak leh post kat comment FB u, tatau nape)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...