KENGKAWAN

Thursday, December 09, 2010

Gambar Amarr di usia seminggu

Layan kan dulu gambar-gambar Amarr dalam usia seminggu nih sementara mummy dia draft entry pengalaman bersalinkan dia :)


Nih gambar Amarr pakai baju abang Ariff. Agak besar baju-baju Ariff masa baby dulu. Maklum lah, berat Ariff masa lahir 3.69 kg. Amar just 2.93 kg je.


"Hello uncle & untie semua, salam perkenalan dari saya"


"Nama saya Amarr Fadzillah"


"Opss... saya nangis pun kena candid juga"


"Hobi saya buat masa nih adalah tidur"


"Hari nih saya tidur bawah cahaya matahari"


"Moyang saya suka jemur saya pepagi. Nak elak kuning katanya"


"Kalau cuaca dalam rumah panas sangat, mummy akan tolak katil saya ke luar rumah"


"Jumpa lagi lain entry ya :)"

10 comments:

N.A.I said...

Comel sesangat..congrate dear

Elyn said...

tahniah AD!! cute sgt.... hi amarr!!!

Biqque said...

comel la dua2 baby u! ni ikut muka u plak kot kan?

CuppyCakeMommy said...

mulut ammar cam mult mommy lah..so cute..mana gambar abang ariff ni..heheh..rindu pulak kat big brother tu

mEiZ SHA said...

alaaa tomelnyer ida..>:)
mcm mummy n abg arif laa...

Mrs Siti said...

Comelnya.. Tahniah..

akmaliz@r said...

tahniah...lupa lak coz da lama tk update..same name wit my son...yg ni cerah lg dr ariff yae...he..he..he..

Atia Adina said...

comelnya....tak sabar plak nak tunggu baby dalam perut saya ni kua...harap2 comel cam amarr

KasihKuAlRayyan said...

salam.. tahniah ad!! comel bby nyer.. best best skang dh ader 2 hero..

semoga ammar sentiasa dlm lindungan Allah SWT.. semoga membesar menjadi anak yg soleh dan berguna serta menyintai kedua ibu bapa seperti mana mereka menyintai ammar (dan abg ariff) :).. amin

rose --{@ ibuRafiq @}-- said...

salam ad
dah lama tak mai sini
waa dah ade bb baru
tahniah..:-)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...