KENGKAWAN

Friday, February 18, 2011

Jom rafting kat Gopeng

Malam ni gerak ke Gopeng.

Kan hari tu Mamoru dah plan nak organize trip rafting untuk bebudak ofis dia. So, malam nih kami akan gerak ke Gopeng beramai-ramai.

Yang bestnya, kami akan bawa Ariff dan Amarr join xtvt outdoor ni sesama. Saja nak pupuk semangat kecintaan pada alam sekitar cum hobi lasak kami dengan anak-anak.

Tapi yang tak berapa best, aku tak join rafting. Kang kalau aku turun, siapa pulak nak jaga Ariff dan Amarr.. huhu. Takper, dapat bercamping cum berpiknik dengan derang pun dah cukup baik.

Okeh lah. Nak packing barang untuk ke Gopeng :)

p/s: Aku dan Mamoru tengah plan nak buat xpdc ke Gunung Rajah di Bentong, Pahang. Boleh layan air terjun yang cantik kat sana. Sesiapa yang teringin nak join, contact lah aku kat sini :)

1 comment:

ummi said...

bestnya kak AD...geng mas ade camping biasa kat DUSUNECO pon suami xbg bwk anak...xsesuaiii katanya...cittt..

tggu la setahun,mmg kena hayak bdk kecit ni nnt...hihihihihi

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...