KENGKAWAN

Wednesday, February 23, 2011

Kena tepek dengan kek?

Hmm, aku penah tengok orang main baling kek dalam movie. Real case belum pernah. This has got to be the first.

Mamoru & ofismate dia celebrate 2 orang colleagues yang nak berhenti keje. Kami beli kek tu kat pekan Kampar.


Kesian pulak aku tengok ofismate Mamoru dua orang nih kena prank. Derang berdua punya lah terharu ingat kengkawan yang lain ikhlas buat farewell party malam tu.


See, Ina & Shah yang sangatt terkejut dan terharu. Shah macam nak menangis je bagi ucapan.. hihi


Sekali, lepas tiup kek dan bagi ucapan bagai, muka derang kena tepek dengan kek.. Ouch! Meradang member hahahha..


Lepas tu, apalagi, aksi main baling kek la jadinya.. habis dewan makan kat situ bersepah dikejekan kengkawan Mamoru nih. Aku dengan Amarr je yang terselamat dari kena baling kek. Mamoru dengan Ariff pun tak terkecuali.. tsskkk.. Tapi derang best, lepas buat sepah, rajin kemas balik.


Dah macam ghuper zomba kampung pisang je memasing.. ce citer, ce citer, sikit apa rasa kena tepek dengan kek penuh margerin nih?

Happening!

2 comments:

Azueriena Norash said...

mmg lawak n gerammmm....bleh masuk bang..bang..boom tv3 nieee

Cik Qemm said...

yezza.. i like :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...