KENGKAWAN

Tuesday, February 22, 2011

Rafting at Sungai Kampar

Nih la sebab-musabab kami bersemangat ke Gopeng - white water rafting!

Oh, seronoknya kalau aku dapat join sama. Takper, theres always next time kan? Aku ada tanya minimum umur untuk budak kecik join rafting. Kata abang guide tu, once umur Ariff 5 tahun, dia dah boleh join. Oh, tak lama je tu.. 3 tahun lagi, usia Ariff akan genap 5 tahun :)

Jom layan gambar Mamoru rafting:


Oh, sebelum tu, gambar aku musti ada. Me, Amarr dan Ariff. Saja menyibuk taim team Mamoru tengah dengar briefing dari guide.


Ofismate Mamoru yang sangatt cooooll.


Sempat juga aku jumpa Arman kat sini. Chua (bestfriend) Mamoru pun join sekali.


Aku pun khusyuk dengar Amy bagi briefing. Seronok! Rasa macam nak join sekali, tapi mana nak ku letak Amarr dengan Ariff?? Tssskkk...


Lepas briefing, derang semua gerak ke starting point naik lori dan 4x4.


Ariff pun layann jugak. Suka je dia duduk atas pangku Mamoru. Nasib baik dia tak meraung nak ikut sama.. hihi. Abang guide pulak sangatt sporting. Dia siap suruh Ariff pakai jaket keselamatan untuk budak kecik. Konon nak fefeeling join rafting la kan..


Mamoru pose paling hensem sekali dimata aku.. hihi. Ni gambar sebelum turun dalam sungai.


Tengok tu. Mamoru dua dari belakang. Semua orang takut dan tunduk taim nih, dia je yang over excited duduk tegak macam abang guide kat belakang tu.


Muka puas dapat layang rafting :)

Nanti aku cerita xtvt aku taim derang sibuk ber-rafting ya.

3 comments:

atty's said...

beshnya dapat layan rafting..

mEiZ SHA said...

bestnyerrrrrrrrrrrrr...nak ikut next time sis..:)

Cik Qemm said...

next time join rafting ye kak ad :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...