KENGKAWAN

Thursday, March 03, 2011

Jenjalan di Sekinchan

Sekarang dah makin busy. Kalau kat opis tu, memang takde can lah nak buka blog hatta sesaat sekali pun. Masa nak mengupdate hanya di tengah-tengah malam lepas menyusukan Amarr.

Layan kan je lah gambar gedik di Sekinchan. Pergi sana sebab ada job makeover client :)


Sebelum tu, bergambar dengan Amarr yang dah semakin besar. Dah 3 bulan. Berat pun dah lebih 6kg. Anak-anak bujang aku memang semangatttt. Dua tahun bersalin berturut-turut buat lengan aku bermuscle. Siapa nak arm wrestle aku, silakannnn...


Helo? Apa? Mau jagung 3 lori.. boleh, boleh. Boleh blah.


Pose gedik memang wajibul ghunnah.


Kedai buah camnih memang berderetttt sepanjang jalan area Sekinchan :)

1 comment:

Biqque said...

haah, anak2 u mmg semangat kan! geram tgk!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...