KENGKAWAN

Wednesday, March 02, 2011

Piknik at Sg Congkak

Nih gambar masa bila ntah. Tapi dalam bulan lepas arr. Kami pergi piknik adik-beradik + ipar duai kat sungai Congkak. Biasanya aku guna jalan ke tempat nih untuk pergi gunung Nuang. Tak penah pulak singgah sungai nih untuk mandi manda. Tapi dek kerana adik-adik aku nak short trip yang simple dan dekat, kami pergi sini je lah.


Amarr pun mandi sungai tau. Sejuk. Menangis jugak dia, tapi sekejap je lah.. huhu.


Ariff yang leka mandi sungai dengan uncles dan cousins dia :)


Ariff dan Amarr dalam kelambu khemah. See, sangat berguna kelambu nih :)


BBQ musti ada..

1 comment:

yuliang11 said...

sungai congkak is a very nice place to visit!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...