KENGKAWAN

Tuesday, March 01, 2011

Sila bersabar

Semalam seharian menghadap pc - settlekan keje yang bertimbun kat ofis. Sampai tak perlu makan gula-gula untuk hilangkan mengantuk (yer, aku selalu mengantuk kat ofis).

Balik rumah pulak, menghadap laptop. Buat keje lagi - (business sendiri pulak). Reply email customer, update Makeupfreak, etc sampai ke tengah malam.

Dan hari nih pulak, aku ada training kat Swiss Garden.. haih, bagus sangat lah tu. Dah la tidur tak cukup, kena pulak duduk seharian dalam kelas. Confirm aku bantai tidur.. huhu.

Sabar ya incik blog. Draft entry banyak nih. Tinggal nak edit sikit pastu nak set auto-publish je. Bear with me..

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...