KENGKAWAN

Thursday, April 28, 2011

Ariff punya eyelash

Mana tumpah kuah kalau tak ke nasi.. hihi. Bulu mata Ariff panjang, lentik dan lebat sampai ada yang cakap aku pakai kan Ariff celak.. thee..


My sis selalu menyakat - Ariff pakai bulu mata palsu katanya.. huhu


Hmm, wonder kan, kalau aku dapat baby girl, macam mana la rupa dia dengan bulu mata sepanjang nih.. Ops! No, no, no, cukup lah dua baby setakat nih. Kang tambah lagi sorang kalu, konpem terbantut lagi xtvt gunung aku.. tskkk

2 comments:

Biqque said...

dari dulu dah pasan, eyelashes dia mmg panjang! :D comel!

Mrs weck said...

bulu mata pelesu! mentang2 la mummy dia makeup artist..dia pinjam bulu mata la tuh! hahaha..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...