KENGKAWAN

Tuesday, April 19, 2011

Cuti ~

Semalam aku EL. Jaga Amarr. Ingatkan Amarr kena chicken pox ke apa sebab ada bintat-bintat macam jerawat tumbuh kat muka dia. Tapi nasib baik doktor kata bukan.
 
Tak perlu pun nak EL. Tapi biasalah, kalau mood malas tu dah datang, lantak situ. Aku tetap akan bagi seribu satu alasan untuk bercuti.
 
Esok last keje untuk minggu nih. Pastu aku AL dua hari huhuhuhu. Nak ikut Mamoru gi outstation. Bawak bebudak comei tu semua. Gopeng tu kan dah dekat dengan Cameron Highland. Boleh spend wiken kat sana.
 
Oh, sepatutnya wiken nih aku pergi xpdc Gunung Rajah. Tapi, Mamoru tukar plan pegi Cameron. Takper lah. Pergi Cameron pun best. Boleh spend masa dengan hero-hero comel. Kalau pergi gunung, tak dapat bawak derang semua. 
 
Next trip, pergi gunung pulak ya, Mamoru? 
 
 

1 comment:

Angah said...

Ad, sekarang ni kalau nak naik Cameron better guna jalan baru Gombak-bentong-raub-tersang-sg koyan-cameron. Tembus kat Ringlet

jalan besar, tak pusing2 mcm simpang pulai/tapah. Yang paling best takde tol hehe..

selamat bercuti.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...