KENGKAWAN

Wednesday, April 13, 2011

Message has been delivered

Atas permintaan suami adik aku, entry tentang kes yang terjadi pada adik aku dah aku privatekan.

Correction, this case does not fall under sexual harassment. Its called violation of privacy. Kes nih dah berada dalam perhatian Shahrizat.

There's only one thing I can say.. If my sis kena buang kerja disebabkan hal ni, then this is not a safe country to live in.


6 comments:

Farra Dhelina said...

klu smpai kena buang keje,mmg tak patut lah kan

Ely Hasrul said...

xsabar nk tau psl kes nih.. kalu kena buang keje mmg besh nk submit kes saman nihh..

Anonymous said...

apasal lak adik you nak kena buang? bukan salah dia

suezety said...

alaaa terlepas... naper ad?

Biqque said...

tgk skit apa sharizat nak buat...

[ibuLUNAZAHRA] said...

ai aD,
lorh now ape jadik da ek? da dorg buat tindakan apa2 ke?


pst: aD wlu da private (or delete) entry tuh still leh d baca kat google reader (of dorg follow aD).

anyway, hope adik aD dapat pbelaan yang wajar ye.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...