KENGKAWAN

Tuesday, May 24, 2011

BBQ at Chilling lagik

Macam takde tempat lain kan? Tapi nak buat camner. Tempat nih je yang aku yakin tahap kebersihan airnya. Banyak ikan (tapi dilarang tangkap), tempat cantik, selamat untuk bebudak, ada kawasan lapang untuk selamatkan diri in case kalau berlaku 'kepala air', kemudahan asas pun ada (surau, toilet, etc).

Trip nih aku aci menyelit je dengan bebudak ofis Chua. Dapat lah buat get-together dengan kengkawan yang dah lama tak jumpa. Seronok.


Khemah penghalau nyamuk yang sangat berguna. Mender nih memang stanby dalam keta je. Maklum lah, aku dengan Mamoru memang gemor buat trip emergency. Asal tergerak nak berpiknik je, terus pergi tanpa berlengah lagi.. hihi


Chua & the gang tengah mem-BBQ


Dapat lah jumpa Balqis, Ayang & Puex kat sini. Kalau tak, setahun idak lah sekali dapat jumpa.. huhu


Me dengan hero-hero hensem.


Ariff yang suka sangat main dalam kelambu


Ariff dah tunjukkan bakat untuk jadi pelapis xtvt camnih. Bagus anak mummy!


Dapat BBQ di tempat cantik camnih adalah satu kepuasan.


View sungai Chilling


Port nih biasanya dalam. Tapi mungkin sebab hujan jarang turun kat sini, air sungai jadi cetek.


Ada masa free nak pergi lagi!

1 comment:

atty's said...

beshnya gie berkelah..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...