KENGKAWAN

Thursday, May 26, 2011

Birthday countdown

Seminggu lagi usia Ariff akan genap 2 tahun.. jom mengira hari sesama!

Aku dah tempah kek dari kak Anna - Bake freshly. Tak sabar nak tengok kek tu.

Tak sure macam mana nak celebrate. Tapi aku dah google few info lah. Since Ariff ni a bit shy dengan strangers, aku tak boleh nak jemput semua kengkawan aku. Kang takut Ariff tak selesa dan menangis pulak. Aku nak Ariff hepi dan enjoy sambut birthday dia. Yelah, whats the point celebrating his birthday kalau dia tak enjoy.

Bawah nih gambar Ariff masa sambut his 1st birthday :)




Sayang anak mummy. Kejap je dah besar dan hensem. Tahun depan dah boleh start hantar pegi kelas bahasa Arab, English & Chinese :)


1 comment:

lydiarahayumahmod said...

besday ariff sama ngan saya =)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...