KENGKAWAN

Wednesday, May 25, 2011

Boria

Aku kan kalau keluar rumah dengan hero-hero hensem nih suka sangai pakai baju sedondon. Kalau boleh sepanjang masa nak pakai baju sama je.. hihi.


Antara style peberet: Pakai T-shirt putih dengan jeans biru.


Sebut pasal baju, baru aku ingat yang aku belum tempah baju raya untuk tahun nih. Tapi tak kisah sangat kut. Menjadi satu-satunya permaisuri dalam family, semua hero-hero aku kena lah ikut kaler pilihan aku ye tak? Baju derang semua senang je.. baju melayu sepesen.


Nak collect lagi baju boria untuk kami. Sementara anak-anak aku belum ada taste sendiri nih boleh la aku paksa derang boria sekali. Kalau dah besar nanti, jangan harapppp... hihi

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...