KENGKAWAN

Monday, May 02, 2011

Syok sendiri

Weekend ni je, aku ada 5 job makeover. 5 client. 5 tempat berbeza. Busy gila. Tapi best. Tak terasa penat pun sebab buat mender yang kita suka kan. Sama macam naik gunung. Kalau dah minat tu, layankan aje.

Hari nih, rilek. Family time!


Pose kat rumah salah sorang client aku kat Gombak.

Len kali aku nak buat entry step by step daily makeup kat sini, ok tak?


1 comment:

Chooyaya! said...

ad ! tu dekat rumah sarah eh? Haritu tak sempat nak jumpa ad, ad dah balik... gambar sarah ada dalam fb kiter, tgk la kalau berkesempatan. anyway tengs pasal buat sarah cantik hari tu... <3

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...