KENGKAWAN

Wednesday, June 22, 2011

Gambar birthday Ariff

Lambat betul aku upload gambar Ariff dengan kek birthday dia. Celebrate masa kat kampung Melaka.


Ariff yang suka sangat snap gambar guna kamera kompak aku. Nak angkat SLR daddy dia tak larat.


Orang nak amik gambar dia, dia pulak sibuk ambil gambar orang. Haih.


Nampak tak airmata berjurai kat pipi tu. Mission untuk mengelakkan Ariff dari menangis di majlis birthday dia adalah fail. Ariff nangis bukan sebab kena marah. Tapi sebab... (sila tengok gambar bawah)


Oh bukan gambar ini.. sila tengok bawah lagi..


Yea, dalam gambar ni, Ariff dah start menangis. Punca? No, bukan berebut kamera. Tapi sebab dia takut pakai birthday hat. Boleh? Selama nih pun bukan dia penah pakai birthday hat pun. Mungkin dia tak selesa. Pastu boleh pulak getah hat tu terputus dan terkena ke pipi comel dia.. meraung la anak aku.. huhu


Masa nak potong kek. Dah tak nangis dah sebab dah campak topi ke ke mana ntah


Ariff dan mak su maik tarah-tarah kek.. ikut sedap dia nak potong cemana pun


Gambar agak tak teratur. Sila abaikan. Ni masa nak tiup lilin. Ariff tak reti tiup.. sampai boring mak su dia tunggu huhuhu


Amarr pulak jadi mangsa pakai birthday hat abang Ariff. Sebelah tu Adam yang dalam percubaan nak tayang muscle (Dua sepupu yang berkongsi masa dan tarikh lahir yang sama)


Ariff belajar meniup. Sampai ke sudah tak lepas jugak..

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...