KENGKAWAN

Wednesday, June 01, 2011

Jadi model :)

Yes uols. Akak kan semua mender nak buat. Jadi pendaki gunung boleh, jadi makeup artist boleh, jadi model pun boleh hokey. Kelas akak kan, Bedah!

Oh, akak nak announce nih. Pembukaan blog akak yang baru khas untuk jualan secara online. Buat masa ni, akak plan nak jual baju. Mana lah tahu kalau laku sok, akak boleh pelbagaikan jualan akak kan? Sesilap ko nak belacan pun akak boleh supply online.. hihihihi

Ok, sila serious sikit.

Pada yang berminat nak beli baju or saja nak bergossip ambik tau, jemputlah ke BeautyFreak nahh. Klik je kat sini pun boleh. Or klik kat gambar pun boleh

Buat masa nih baru upload sikit je gambar (tu la, tak menyempat nak pukul canang - sexited sangat gittew). Teaser katanya. Tunggu akak upload sedebush baru boleh contact akak hokey.

Merasalah teaser.


Cantik tak akak posing. Ada gaya model tak, Bedah? Kelasss kan? Hik

2 comments:

mrs puex said...

kelasss kak nonnn...awat x nampak mukee??hihihi...u malu-malu eyhh???

Anonymous said...

cantiknye.. especially the brown one.. brape harganya... interested la nk beli..nwy dah boleh beli ke.. klau ye i nk tahu harga and nk dapatkan before this saturday utk pakai pegi wedding my friend.. let me know ya.. thanks...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...