KENGKAWAN

Thursday, February 16, 2012

I love Ninakimi Leather Flip Flop

Dah 3 hari aku tunggu parcel dari Ninakimi Handmade Leather Footwear. Akhirnya pagi ni sampai jugak. Pos office la delay. Kalau tak dah lama dah dapat.

I bought 2 unique leather flip-flop from Ninakimi for myself & Mamoru! Best!

First aku dapat tau pasal Ninakimi dari FB. Masa dia tag gambar handmade leather foorwear. Biasanya kalau orang tag gambar, aku akan remove dari profile aku tanpa bother nak buka link gambar tu pun. Tapi, bila tengok je gambar yang Ninakimi tag, aku terus jatuh cinta. Haiceh.

Seriously, semua design leather footwear dia adalah awesome! Sangat unik dan comel.

Memula aku beli leather flip-flop ni aku bajet, sure aku akan amik masa nak sesuaikan dengan kaki. Yelah takut melecet ke haper sebab kulit kan keras. Tapi bila dah dapat, persepsi aku terus berubah. Tali kulit yang diguna kat flip-flop nih adalah lembut dan sangattt selesa. First time pakai terus Suka. Suka. Suka.




The parcel :)




This is MY leather flip flop. Ada rama-rama yang comel. I LIKE! Size 4. The smallest for ladies, I think.



This one Mamoru punya. Hopes he like it. And hope the size is right for him ngeee.. Its size 8



Dan extra best bila Ninakimi turut bagi aku free leather bangle. OMG I'm lovin it! Tenkiuuu Ninakimi.



I think the design suit for man/woman.Oh, I'm so gonna promote this.


U guys/gals out there, I'd recommend you Ninakimi. Take a look at their leather collection. They got fabulous design with very affordable price!. You can visit them here:

www.ninakimi.com or search Ninakimi Handmade Leather Footwear in FB.

They got design for kids too!




1 comment:

Biqque said...

love the bangle! dok cari kat luar, tak berkenan :D

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...