KENGKAWAN

Friday, February 10, 2012

4th Anniversary

Nak celebrate sesama, kena tunggu weekend je lah. Weekday, tak boleh jumpa. Incik hubby keje jauhhh. Dia dah start keje kat kompeni baru.

8/2/08 - 8/2/12 Genap usia perkahwinan kami yang ke-4 tahun. 2006 Kenal masa xpdc mendaki Kinabalu. 2007 Bertunang. 2008 Kahwin.




Dapat teddy bear + choc bouquet deliver to my opis :)




Sent him sunflower bouquet to his new office (gambar ni Mamoru hantar via hphone).. sure dia terkejut. Baru dua hari keje kat tempat baru dah dapat bunga. Apa, ingat aku tataw alamat kompeni baru dia.. huhu. Tu nasib baik aku kasi 5 kuntum bunga. Kalau aku kasi 12 kuntum, confirm tak lalu nak bawak. Sunflower kan besauu.. sekuntum je lebih besar dari tapak tangan.

Mengagau aku cari kedai bunga online yang boleh deliver sunflower tau. Susah nak cari taim nih sebab dah dedekat dengan Valentine day. So, semua kedai bunga duk jual Rose sesajer. Nak hantar rose boleh, tapi common sangat.

Naper pilih sunflower? Sunflower = Sunshine = Mamoru :)

Thank u flower2u.com deliver my bouquet all the way from KL to ....!


5 comments:

atty's said...

selamat ulangtahun,semoga kalian bahagia selamanya .

sgt cantik sunflower tu

aJa said...

so sweet....

semoga kekal bahagia hingga hujung nyawa kalau boleh sampai kesyurga..!!!
Amin.

eira_comel said...

PJJ boleh same ngan perkahwinan jarak jauh jugak kan??

cantik bunga itu..

Cik Qemm said...

heheehe from kl to ...?

:P

happy anniversary to kak ad & fuzzy. semoga berbahagia ke akhir hayat :)

e.l.i.s.s.m.i.e said...

sweet :) mcm kapel balik laa perasaan tapi eliss tak sanggup pjj :p

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...