KENGKAWAN

Monday, March 12, 2012

Charles & Keith warehouse sale

Aku tatau pun Charles & Keith buat warehouse sale (its their first warehouse sale sebenarnya), not until hubby forward email tentang warehouse sale ni kat aku Jumaat rituh.

Apakah maknanya kalau incik suami forward email camni? Memang dia cari nahas la kan.. huhu. Maknanya, dia bersedia untuk keluar duit poket extra untuk bulan ni.. hihi

So, sabtu pagi aritu, aku, ditemani dengan Mamoru, Ariff & Amarr telah pergi ke tempat warehouse sale ni. Masa aku sampai, orang boleh dikira dengan jari.

Mamoru suruh aku masuk sorang. Dia dan the kids tunggu dalam kereta. So nice of him. Or maybe, dia takut kami hilang anak bila aku start hilang akal tengok kasut yang cecantik yang dijual.

Turn up he's right. Tempat macam ni memang tak boleh bawak budak kecik. Setengah jam lepas tu orang ramai gila. Crowded gila sampai aku pun tak selesa. Dah la sales buat kat basement. Panassss ok.

Anw, I got myself six gorgeous pair of shoes! Total semua tak sampai RM250! In which, kalau aku pergi outlet C&K, aku hanya boleh dapat sepasang atau dua pasang kasut je dengan jumlah duit yang sama. Penat, tapi its worth every cent.


6 pairs heels. Dont know la when I'm going to wear this since I prefer wearing flip-flop or sport shoes to office. Scared they might end up under my office table.. hihi. Maybe I'll try one of those whenever I'm on a date with Mamoru. I always wanted to be beauty and sexy in his eyes :)



Are'nt these shoes gorgeous?

2 comments:

Cik Qemm said...

hmm nak pegy tp dah dgr bersesak di sana..plus takde kwn :(

bestnye dpt 6 psg kasut!

AkudanDiaAA said...

sam[pai bila ni kak?

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...