KENGKAWAN

Monday, April 23, 2012

Makeupfreak : Professional makeup artist

Remember last week aku cakap tentang satu gajet yang aku nak beli. I
got it already... hihi. Apakah? Airbrush makeup uols! *berpeluh keluar
duit*

Ladies and gentleman,

Makeupfreak kini melebarkan sayapnya dengan megah. We are moving from
using traditional makeup application (by using brush) to Airbrush
makeup! *wink wink*

I also change my Makeupfreak tagline to : "Flawless & Fabulous!"

But... of coz our pricing will be different (but still affordable -
kalau tak caya sila request for quotation dan compare dengan pricing
makeup artist lain). Makeupfreak offer hasil makeup yang setanding
dengan makeup artist popular yang lain dengan harga yang lebih
mampu-milik (affordable).

Dan pada uols yang mementingkan budget not too worry, we still offer
our traditional ways of doing makeup (with excellent result) with the
same price.

Lawati website akak at www.makeupfreak.net atau search Makeupfreak
page kat Facebook (kat sidebar blog nih pun ada link ke Makeupfreak
Facebook ok). Makeupfreak fans dah hampir mencecah 15,000 orang. Jom
meramai-tamaikan lagi!

Next: Atas desakan dari Makeupfreak fans, Makeupfreak akan officially
mengadakan Makeup class for beginner / intermediate / advance makeup
artist course untuk student yang berminat! *coming soon*. Sila
bersabar. Kepada yang berminat, sila email detail (nama, umur, contact
no, address dan jenis kelas yang ingin uols attend)

p/s: Eh jap, jap. Tahu ke apa itu airbrush makeup? Tataw? *matilah* ..
(sila google ya, koser akak pum pang, pum pang kalau korang tatau)

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...