KENGKAWAN

Friday, April 13, 2012

Sent him flower and choc

Aku copy paste gambar ni dari FB Mamoru. Tu je lah yang termampu aku kasi bila duduk jejauh ni. Thanks to Alice Florist di Melaka tolong hantarkan custom-made order yang aku pilih (coz kat website dia tak banyak pilihan sangat).

Aku hantar satu bouquet pink + red gerberas dengan satu box forrero roche. Nampak cantik je bouquet yang Alice gubah. Next time boleh order lagi :)


"Happy birthday b. You're the world greatest husband! xo. Malam ni balik KL kan? Kita sambut proper sikit ya (tho dah belated tssskk"


Nota kaki:
Bagi bunga kat ofis hubby/wife/pakwe/makwe/tunang ada double meaning tau. Satu, untuk menunjukkan yang kita sayang pada dia dan yang kedua untuk memberitahu orang kat tempat keje dia yang dia adalah milik kita. So, jangan berani kacau eaahh.. hihihi.



1 comment:

Cik Qemm said...

qemmal nk bagi bunge jugak la kt tunang qemmal tahun ni :P

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...