KENGKAWAN

Friday, May 18, 2012

Ariff building his own airport

Layan Ariff yang sibuk buat watch tower dan airport runway dari buku-buku daddy, bantal, lori, jug air, etc. 


"Mummy, tengok ni"
"Taddaaaa"

Lepas tu, suruh mummy dia gerakkan aeroplane atas landasan pastu terbangkan (macam yang dia tengok kat airport). Mummy layakan je hihi

In few weeks time, usia Ariff genap 3 tahun! Nak tempah 'kek kapal terbang' lah. Siapa boleh buat ek?

p/s: Multiply user yang tak dapat tengok video atas ni klik sini ya http://www.youtube.com/watch?v=Z6-7A9EcTL8&feature=youtu.be

2 comments:

aisha said...

Try this
http://mamachaksrecipe.blogspot.com/

awak lama dah tak update blog.. rindu nak baca.

umi said...

acu cuba tgk kat sini http://www.facebook.com/#!/media/set/?set=a.101289483235722.2966.100000640136210&type=1

kawan nana ni..iryani hamidi (FB)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...