KENGKAWAN

Thursday, June 14, 2012

Demam pun nak hiking

Banyak isu keje yang aku teringin sangat nak share kat sini. Tapi bila
fikirkan balik, buat apa nak semakkan kepala. Letak tepi je lah. Cakap
banyak tambah dosa buat apa.

Esok cuti. Bagus. Since badan dah rasa sihat sikit ni, boleh lah
kosentret mengemas rumah.

Tengah malam esok nak buat keje gila - memanjat Broga untuk kali ke
berapa ntah. Haih. Walau pun aku tak lalu nak hiking ke sana, namun,
ku gagahkan jua (cehh :p~). Dah geng-geng lain asyik organize trip
lenggang mak limah, terpaksa lah join je. Nak ikut trip terminator,
tak kena dengan jadual. Nak organize sendiri.. mimpi ler. Tak menang
tangan sekarang ni.

p/s: Badan tak sihat, nakkkk jugak pegi hiking. Dasarrr degil.

1 comment:

mrs puex said...

ai jelessss...tskkk...:D

do tekke ok..kem slm kt dorg sume..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...