KENGKAWAN

Thursday, July 19, 2012

Handle Class Airbrush Makeup

Hari nih ada satu sesi kelas untuk student yang nak belajar Airbrush Makeup dari Makeupfreak. Jarang nak tengok MUA offer Airbrush Makeup Class pada public. Airbrush ok.


So pada sesiapa yang nak grab peluang nih, just give me a call at 019.200.6402 atau email ke info@makeupfreak.net. Per pax only RM650. Serious murah (Korang takkan dapat this price kat mana-mana, trust me). My intention, just nak tolong orang-orang kat luar tu tambah pendapatan. Or mungkin, ubah nasib hidup korang. Esp orang Melayu kita :)


Apa yang student akan dapat dengan RM650? Jawapan aku, SEMUA tentang airbrush makeup dan cara untuk menjadi Makeupartist yang berjaya. Tak ada Airbrush Set? Jangan risau, kami sediakan. Zero knowledge tentang makeup? Kami akan ajar sampai pandai :) 


Student yang attend kelas ni juga berpeluang untuk membeli Airbrush set (import from USA) dengan harga diskaun:)


Ok, got to go now. My students is waiting for me :)

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...