KENGKAWAN

Thursday, July 12, 2012

CT Scan


Pagi yang cerah.
Pagi ni alhamdullilah breathing dah ok. Cuma bila rasa berat kat bahagian dada dan atas belakang badan buat nafas jadi tersekat-sekat.
Weight dah kurang jadi 38kg. Sure susah nak Naik pasnih. Esp, bila dah start puasa minggu depan. Petang semalam BP ada peningkatan mendadak. Naik lah sampai seratus. Maybe hepi jumpa kawan-kawan. Tapi lepas tu jatuh balik dan pagi ni still menurun. Haih.
Ramai yang datang melawat cakap muka aku nampak sangat penat. My skin color nampak pucat. Haha.. Aku tengah sakit kot. Sedangkan taim normal pun kulit aku takderlah nak berseri mana. Rosey cheek memang nan ado unless Aku pakai blusher..haha.
Thanks to kengkawan dari Maybank, Medan Tuanku, Dataran, adik beradik, ipar duai, nieces & nephews coz sudi luangkan masa, sacrifices korang Punya lunch hour, ofis hour semata nak datang sini. Sory tak dapat hidang air segala (haha). Nanti balik ofis, Aku belanja. Or korang belanja ke. Bulan ni semua dapat increment kan? Bagus, keje rerajin. Cuti hanya bila kena hospitalised (haha tipu)
Ok, nak sambung tidur. Still drowsy. Nak makan pun takde selera. Ubat yg Aku consume kat sini rasanya lebih banyak dari makanan yang Aku makan. Doc suruh puasa sampai tengahari ni. Dia nak buat CT Scan pukul 1.00 nanti. CT Scan? Apa benda tu? Macam penah dengar. Semalam dah x-tray. Arini kena scan lagi. Macam lama je Aku kat sini
Haih. Nak balik beb.

5 comments:

Atia Adina said...

moga awak cepat sembuh.....kuatkan semangat.....

imal's said...

Moga akak cepat sembuh..

atty's said...

semoga aD cepat sembuh ye.amin

aD said...

Thanks korang. Appreciate. :)

aJa said...

Lama tak bw..

alih2 dengar citer aD x sihat...Saya harap aD cepat sembuh dan diberi kesejahteraan dan kesihatan yang berkekalan. Amin.

p/s : -Sian budak2 kan...nanti mummy sakit...semua orang sakit...
:(

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...