KENGKAWAN

Wednesday, August 08, 2012

Baru boleh bernapas

Baru hari ni dapat curi masa masa nak jot down something kat sini. Dua
hari sebelum ni duk berpeluh mengerah kepala belajar benda baru kat
ofis. Bukan berpeluh sebab panas. Tapi peluh sejuk yang sangat stress.

Hari pertama dan kedua memang sangat challenging. Agak terkapai-kapai
jugak lah bila kena buat business decision sendiri. Itu kena fikir,
ini kena consider, sana kena justify. Haih. Masuk hari ketiga baru
konfiden tu datang sikit. Tapi sikit je lah. Masih banyak benda yang
kena belajar. Takper, I'll survive. Eventually.

Bulan depan ada trip ke Gunung Batu Puteh (finally, a gateway!). Boleh
release stress kat sinun. Tenkiu Sham Castello for organizing this.
Baru je minggu lepas aku suarakan hasrat nak ke gunung Batu Puteh, tup
tup, dia up satu trip ke sana (untuk kengkawan yang join trip via
Ferrata dengan aku nanti, agak-agak rasa nak exercise, jom join lah
sekali. Confirm korang naik turun Kinabalu sambil berlari.. huhu)

Ok. tak boleh berlama-lama disini, walaupun ada terlalu banyak benda
yang nak di share together-gether. Tengok lah malam ni, kalau sempat,
boleh lah aku sambung update entry sambil bake cookies (Oh yes, I'm
baking cookies tau. Buat sorang-sorang ditengah malam yang sunyi
sambil study Credit paper). See how occupied jadual aku. Tu belum
masuk part part time business or part berkungtau dengan putera-putera
comel (sangat berbangga sebab I'm doing this all by myself tanpa
bantuan maid).

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...