KENGKAWAN

Wednesday, August 01, 2012

Iftar SOS or GO?

Ingatkan next week wiken last sebelum raya, rerupanya bulan puasa ni ada 5 wikens. So, untuk next week jadual aku still free.

Bebudak outdoor ada buat majlis berbuka puasa Sabtu depan. Tapi macam berbelah bagi nak pegi yang mana. Satu majlis, anjuran SOS (kat Perak). Satu lagi anjuran GO (kat KL). Ikutkan hati, nak pegi yang dedekat je. Tapi bila tengok senarai memember lama yang pegi iftar kat Perak, macam best pulak.

Haih. Sana member, sini kawan. Sesusah sangat, tayah pegi langsung. Nak jumpa sangat, pegi naik gunung je.. huhu.


p/s:
Kalau sesiapa ada buat trip pegi gunung Batu Puteh (dalam bulan September-Disember tahun ni) inform aku kat sini ek. Serius teringin nak pegi trip ni.

1 comment:

umi said...

nk itutt..dlm mimpii ajoo..huhu..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...