KENGKAWAN

Wednesday, August 29, 2012

Lambat

Malam tadi tidur pukul 4 pagi. Itu pun, aku yang tertidur dulu dari
Ariff & Amarr.

Aku tataw lah anak-anak aku ni makan apa sampai terlebih energy. Pukul
4 pagi memasing masih melompat-lompat buat dance lagu BINGO. Pukul
empat pagi ok! Oh ~ stress betul dibuatnya.

Memacam cara aku dah try. Tutup lampu. Tutup semua laptop, pc, no more
games. Toys pun semua aku sorok dalam bilik. Tukar baju memasing ke
baju tidur yang selesa, Itu pun tak jalan jugak. tsk~

Pagi tadi aku terlambat bangun. Kelam kabut mandi capai baju pegi
ofis. Minggu ni aku pakai baju tak bergosok. Tapi tak perasan pun
sebab aku cover dengan vest. Harap wiken ni aku sempat gosok stok baju
untuk sebulan. Haih.

1 comment:

JaSmIn said...

SELAMAT HARI RAYA KAK AD, eh tercaps lock plak heee ;) kak diaorg puas tido kt umah pengasuh kot tu yg mlm berjaga cer tanya ;)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...