KENGKAWAN

Thursday, August 02, 2012

Murah rezeki kami

Setakat ni, ada 3 berita baik yang aku dapat dalam bulan Ramadhan ni:

1. Salary increement. Memang bagus sangat lah sebab aku pun baru je
tambah ASB Loan aritu.. huhu.

2. Registration untuk Ariff masuk Genius Aulad tahun depan dah
diterima. Kena bayar booking fees dalam masa 5 hari untuk secure offer
ni.

3. Yang ketiga ni RAHSIA. Tak boleh kasi tau. Mamoru dah warn,
katanya, "Sayang jangan letak dalam blog tau".. (hihi.. ok, ok :)~

Alhamdullilah. Alhamdullilah. Alhamdullilah. Terima kasih ya Allah.

Semoga dipermudahkan dan dimurahkan lagi rezeki kami, saudara-mara
kami dan semua umat Islam di seluruh dunia ni.

Dan semoga kami dilindungi dari kejahatan bani israel/orang yahudi
(Pelik tentang logo 'dajjal mata satu' yang banyak kat memana. Even
dalam kartun Mickey Mouse Clubhouse yang Ariff selalu tengok tu pun
ada - konspirasi atau provokasi? Should we worry?)

4 comments:

mrs puex said...

apekah yang rahsie ituu...??jeng jeng jengg...

Qaseh Suhaida said...

baguslah...Alhamdulillah Ayuni punya registration GA pun approve nak kena bayar booking fee dulu la...

Biqque said...

syok tgk rumah baru u nanti...besar! puas hati kan? tak sbar nak tgk isi dlm :D

Siti Balqis said...

Alhamdulillah..tumpang hepi sama..uhuhu agk2 yg ke 3 akn d share atau x d blog nnt xsabo nk nyebok nih

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...