KENGKAWAN

Thursday, September 06, 2012

Aktiviti wiken ni

Haa.. aku almost forgot about this race lah. Aduyai. Bz sampai lupa, ok. Aku tak training pun uols. Harap badan je kurus. Stamina kelaut. 

Ahad ni ek? Haha (gelak nerbes). Hantam aje lah nak lari macam mana pun. Janji abis 10km. Kata fun run kan.. Boleh lari sambil exercise untuk xpdc gunung Batu Puteh next week.

Mamoru dah suruh his girlfriends tolong collect race kit ni (Thanks girls!). Nak harap aku, nan hado lah kan. Aku bebtul lupa walaupun mender ni dah ada dalam my kalendar (coz reminder hanya keluar sehari sebelum event.. tssk)

Ok, there u go. Sabtu ada job Makeupfreak Bridal. Sunday xtvt dah penuh. Pagi ada race. Petang spend masa dengan boboiboys. Malam pulak dengan hubby. 

Keje + bisnes + pleasure + family = Balance :)

Penat? Yes. But I love what I'm doing. I love my family. And I love my life. So, say what?Alhamdullilah.


Mine kaler pepel. Size XS. Harap tak besar macam baju Standard Chartered Run aritu.. huhu


F7713 - Banyak no 7 (my fav number)

1 comment:

layar_lara said...

patu puteh next week ngn group mna..?:D

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...