KENGKAWAN

Sunday, October 28, 2012

Baru balik

Baru sampai dari Kuala Selangor. Kelam kabut balik KL sebab technician unifi nak datang tukar modem. Patutlah connection unifi problem aritu. Rupanya modem overheated. Sampai cair jadinya. Nasib baik adik aku perasan. Kalau tak, boleh terbakar rumah ni tau. Bahaya betul.

Dan nasib baik modem unifi tu ada lifetime warranty. So, tukar modem baru. 

Lesson learnt, setiap kali tinggalkan rumah, walaupun untuk sehari dua, semua plug kena off kan (fridge? hmm.. ada exception kut). 

Nak keluar berjalan petang ni. Tapi terbantut sekejap. Tadi masa on the way balik dari kampung, Amarr buat projek kat seat belakang kereta. Dia pegi tabur hampir setengah tin susu tepung sampai habis penuh seat belakang Alza tu. Jadi satu keje pulak Mamoru nak kena bawak pegi cuci & vacum.

Haih. Sabauu je daddy dia. 

*************************

Aku dah tukar henfon line dari Celcom ke Digi. Tapi nombor still sama. Reason tukar? Maybe sebab aku frust sebab sepanjang trip ke gunung Batu Puteh aritu line Celcom takde kot.. haha.



No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...