KENGKAWAN

Friday, October 12, 2012

Hepi ok!

Semalam dah hampir excited dah bila Muzs confirmkan trip gunung Batu
Bujang. Ekceli Muzs punya janji asal nak buat xpdc gunung Batu Bujang
je. Tapi dia pegi upgrade trip ni jadi trans reverse dua gunung
sekaligus (gunung Batu Bujang & Batu Puteh ).

Muzs.. Muzs.. Haih. Tak berubah langsung. Suka buat aku jantung aku
melompat keluar.. huhu. Tapi takper, aku suka! Dah lama tak pegi trip
rare camnih.

Aku call Mamoru malam tadi. Nak inform pasal trip Trans reverse 2
gunung Batu (bak kata Muzs). Takot ok nak explain kat dia. Sebab, baru
bulan lepas kami pegi mendaki gunung Batu Puteh kot. Takkan nak pegi
memanjat gunung yang sama sekali lagi.

"B, next trip kita ikut Muzs pegi Trans. Trip 4 hari"
"Ok jer. trip Gunung Batu Bujang kan?"
"Ha'ah.. tapi..iskk"
"Kenapa?"
"Err.. err.. trip ni kita kena naik gunung Batu Puteh sekali lagi"
"Ok lah tu. Tak kisah pun. Janji dalam trip ni ada gunung lain yang
kita belum pegi lagi"

WOW!!! Jawapan dia buat aku rasa nak strip kat situ jugak. Nasib baik
dia jauh kat Melaka. Pospon je lah.

Tapi.. tapi.. tapi.. Bila dah confirm segala, aku baru perasan tarikh
tu macam pelik je.

Aku request trip 22 - 25 Dec
Muzs buat trip 22 - 25 Nov

Tak sure sama ada Muzs salah dengar ke apa masa confirm kan tarikh
aritu. Call Muzs. Dia cakap dia buat 2 trip sebenarnya. Satu untuk
Nov. Satu lagi Dec. Tarikh dedua trip memang sama. Ohhhh, okay then.
Trip untuk bulan Dec dia belum upload dalam FB lagi. Fine, tapi aku
stick pada trip Dec je lah since tu je masa yang aku free.

Mood hari nih adalah sangatttt.. indescribable.. beyond words!
Seriously, aku tataw kenapa setiapkali fikir pasal hutan, arrange trip
nak masuk hutan, perasaan tu excited semacam. Tersenyum-senyum
sengsorang. Rasa tak sabar. Rindu. Rasa macam nak pegi dating dengan
kekasih gelap. Sangat teruja. Huahuahua.. description tak agak-agak.
Tapi tu lah kenyataannya.

Nih kalau Muzs silap arrange tarikh pasnih, boleh bergaduh ok. Hang
jangan wat pasai Muzs. aD dah sexcited!

5 comments:

faza said...

salam.. kak, sy ada wat entri sikit pasal akak kat blog sy.. boleh ek?? da publish pun.. kalo xleh sy delete smula,,, hehe

aD said...

hi Faza, akak dah baca..hahaha. akak ok jer. terharu sebenarnya, tapi part 'berumur' tu adalah tskkkk (oh kenyataan). Thanks sebab sudi baca blog merapu nih. Ada peluang nanti kita trekking sesama ek. 2 gugurls tu kalau jumpa dgn 2 boboys kitaorng sure havoc. hihihih

faza said...

bereh.. ade rezeki kite jumpaa.....

faza said...

satu lg, akak da berumur pun still nampak muda trang tang tang..heheh

aD said...

faza.. ohh ayat cover line.. hahahahaha. kalau ada trip yg best-best, inform la ek :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...