KENGKAWAN

Tuesday, October 09, 2012

Kid's first walkathon

Worlds Hunger Relief Walkathon at Putrajaya last Saturday.

My first time join walkathon with the kids. Aku dengan Mamoru walk lah. Tapi the kids especially Amarr, almost all of the time nak berdukung. Maybe dia takut tengok terlalu ramai orang kot.

Ariff pulak sangat eksaited sampai kami terpaksa berkejar-kejar dengan dia. Takut juga kalau dia hilang celah orang ramai. Bukan sikit yang join walkathon ni. Ada 12 ribu peserta ok. 

Sebelum pegi walkathon ni, aku pegi Genius Aulad (Ariff punya pre-school for next year) open house. Bayar registration fees & kenalkan Ariff kat kelas & teacher dia. So far, Ariff nampak excited. January tahun depan baru dia start masuk kelas. Semoga dipermudahkan semuanya!

Selebihnya, layan gambar masa walkathon je lah. Memang sangat happening! Seronok dapat latih anak-anak buat xtvt camnih. Walk for a cause. 

Starting point. Tema purple tahun ni.
Ariff & Amarr yang leka tengok aeroplane
With the girls: Yanti, Aisya & sorang lagi ni serious aku lupa nama (ampunnn uols!)

Guys kat sini just Khai, Mamoru & the kids

Ariff baru bangun tidur. 

Meriah

Lagi

Ariff yang snap pic ni. Dia tak cukup tinggi untuk snap gambar Amarr sekali..

Weols yang eksaited

Taim nak balik

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...