KENGKAWAN

Tuesday, October 09, 2012

Plan nak tawan gunung lagi

Tadi check jadual aku untuk hujung tahun ni.

Suprisingly, wiken sebelum Krismas ni aku free beb. Kagum. Kagum. Aku
ingat dah full dengan job Makeupfreak. Wahh bolehlah aku amik cuti
direct sampai Krismas. 4 hari tu!!

Ok, now, siapa ada buat wiken trip area Cameron taim Krismas ni? Atau
tak kira lah trip kemana sekalipun, janji ada salah satu gunung kat
bawah ni:-

Gunung Tangga
Gunung Yellow / Pass
Gunung Chabang
Gunung Bah Gading
Gunung Besar Hantu
Gunung Rajah
Gunung Irau / Suku / Brinchang

Aku ada try call few member suruh guide pegi gunung kat atas ni.

Call Pokyie. Dia cakap tak boleh janji. Takut ada hal lain.
Call Beckham, Mat Wei. Tak de ring tone. Aku rasa derang ni dah tukar
no lain. Gila lama juga aku tak contact derang ni ek? Sampai dah tukar
nombor hp pun aku tataw.

Call Muzs. Dia ajak ke Gunung Batu Bujang. Trek baru katanya. Gunung
ni adik beradik dengan gunung Batu Puteh yang aku naik aritu. View
superb katanya. Walaweh. Nih yang buat aku berkobar-kobar nak join.
Ok, aku tunggu Muzs up trip ni kat FB. Kalau dia jadi organize trip
nh, aku nak ikottt.

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...