KENGKAWAN

Friday, December 21, 2012

Balik Kampung Melaka

Besok nak balik Melaka. Spend cuti panjang kat sana.

Best kan minggu nih dan minggu depan. Boleh direct amik cuti sampai 4 hari taim wiken.

Apa xtvt nak buat kat Melaka ni ek? 

Mamoru dah banyak kali komplen aku tak pernah bawak dia berjalan kat Melaka. Haih. Aku bukan tanak bawak, tapi aku sendiri fail jalan ke Melaka nun. Silap lah kalau dia suruh aku bawak. Ada yang terlajak ke Johor nanti. 

Tapi takper, sekarang dah maju. GPS kan ada. Berguna sungguh GPS ni tau. Aritu buat road tour ke Perak & Pahang guna GPS je. Tanpa was-was ok. Road tour ke Kelantan pun sama. Penuh konfiden drive guna GPS :)

Berbalik pada topik Melaka tadi. Apa yang best kat Melaka ek? Nak google sat lah hahahaha.. (buat malu orang Melaka je aku ni)

Tak kisah lah apa pun xtvt kat Melaka nanti, yang penting, aku nak pegi tengok rumah baru. Aritu dapat surat dari developer cakap dah complete segala-galanya. Surat bank pun dah dapat cakap loan aku dah fully disbursed. Yeyey, tunggu CF dan insyaAllah tahun depan dapat kunci.



1 comment:

bluelight08 said...

haha..sama dengan nama je org Melaka tp jalan Melaka gagal huhu...apapun Selamat Bercuti...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...