KENGKAWAN

Tuesday, January 01, 2013

Apa bestnya tahun 2013 ni

Tahun ni:

  • Masuk tahun ke-10 aku berblogging.
  • Usia naik setakuk lagi jadi 34 tahun


Ucapan tahun baru? Takde. Toksah nak wish bagai la sangai, taim awal Muharam aritu pun takde nak wish segala, ni bila masuk tahun masehi nak wish bagai nak rak pulak. Tebiat ke tak sedar diri.

Perjalanan masa ni buat aku takut tau. Hari ni masuk first day tahun baru, esok lusa dah masuk pertengahan tahun. 

Azam tahun baru banyakkkkkkk. Tapi selepas ditapis segala bagai just ada satu je lah yang lulus untuk tahun ni:

  • Beli kereta Honda. Since Mamoru boleh dapat diskaun kalau beli kereta ni (Postpone until further notice. Tak larat nak maintain sampai 3 kereta)
  • Beli motor fav aku Kawasaki KSR Mini untuk bawak gi keje. Cepat & Jimat (Postpone sebab err entah. Mamoru dah approved. Tapi kenapa postpone ek?)
  • Beli landed house area KL (Yang ni lulus dan boleh diteruskan)

Ok, now bila azam baru pun dah ada. Apalagass. Bekerjalah bagai nak matey untuk meng-realitikannya!

Semoga azam nak tambah rumah lagi tercapai lah hendaknya. InsyaAllah.

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...