KENGKAWAN

Tuesday, January 15, 2013

Bukit Tabur

Hiking ke sini lagi malam aritu. 12 orang semuanya yang join. Meriah.
Semua kaki posing.

Aku je yang tak bawak kamera.. sob sob.. so, terpaksalah tumpang gedik kat kamera member.

Risau juga masa nak naik sebab petang tu KL hujan lebat gila. Tapi alhamdullilah, semua selamat.

Hampir semua yang join tak pernah panjat bukit ni. Lebih sadis bila derang tak tahu yang trek kat sini pernah ragut beberapa nyawa. Patutlah aku tengok muka memasing cuak je bila tahu pasal ni. Takper geng, kalau kita utamakan safety dan dengar arahan guide, insyaAllah selamat.

Next, kita pegi hiking tempat lain pula ek?

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...