KENGKAWAN

Wednesday, January 23, 2013

Day 3 xtvts

Semalam kami keluar dari hotel dekat nak tengahari jugak lah semata nak pastikan Ariff & Amarr cukup rehat.

Kami pegi Chowrasta market. Jenjalan sambil cuci mata dan poket.

Teringin nak sambung food hunting. Tapi tak sempat. Bawa anak berjalan, kena ikut mood anak. Mood anak ok, kau boleh pegi mana je kau suka. Tapi once dia throw tantrum. Confirm semua panic dan boleh menyebabkan penat dan frustrating. So, kena pandai balance interest anak dan diri sendiri.

Kat bahagian atas pasar Chowrasta ada kedai buku terpakai. Banyak gila buku ok! Heaven. Nasib baik kami pegi situ bawak Ariff & Amarr. Kalau tak, mau berejam aku melepak situ. Sempat la sambar 2 buku novel.. hihi. Uncle kat situ siap puji Amarr. Katanya "Amarr ni sure cepat membaca". Aminn. InsyaAllah.

Lepas beli buku, aku & Mamoru gi pekena cendol femes kat area sini. Rasa dia ok lah. Tapi still tak melepasi piawaian aku coz aku pernah minum cendol yang lebih power dari ni.

Dari chowrasta, kami pegi Bukit Bendera. Saja kasi Ariff & Amarr naik tren version lain :)

To be continued..

Aku nak bersiap pegi "Escape" kat Teluk Bahang!!!! Nak try terjunan Atan's Leap yang ala-ala bungee jumping! Thrill!

Lets go outdoor!!

2 comments:

Cicada2nd said...

Nasib baik aku dah pernah sampai sini. Xde le jeles. ;-)

Mrs weck said...

Seronokk nya anak2 mama ayin ni.. Nnt kita jumpa minggu depan ye sygg.. :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...