KENGKAWAN

Monday, January 21, 2013

We're in Penang

Oh yes...

This is very relaxing. The view from our room is the best. We're staying at Berjaya Hotel. Tapi kena jauhkan the kids dan any access for the kids climbing up the window sebab it didnt lock ok. Mamoru already ask the hotel to lock it.

Penang sekarang tengah sibuk dengan persediaan untuk sambut Thaipusam Ahad ni. Lucky we will be out from Penang before that. Couldnt stand the traffic..phew.

Kat hotel ni me & Mamoru jumpa sorang uncle Jepun. Pandai cakap Melayu dan English. Dia suka layan bebudak kecik. Dia cakap dah sebulan dia duduk hotel ni. Sebelum datang sini dia bercuti kat Indon. Macam best je jadi dia. Dah bersara, so everyday is a holiday katanya. Heaven. Tapi nak jadi camtu kena kena kumpul duit bebanyak sebelum bersara.

Okies. Nak buat food hunting jap Pastu nak gi jenjalan.

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...