KENGKAWAN

Friday, February 15, 2013

Kenapa tak update blog seminggu?

Cuti adalah untuk family.

CNY ni, Mamoru cuti seminggu! Sangat best bila taim balik keje dijemput oleh Mamoru. Fefeeling macam 3 tahun lalu, saat aku pegi-balik keje diambil dan dihantar Mamoru.. oh~ kenangan.. tinggal lah kenangan.. mungkin boleh jadi kenyataan semula kalau aku transfer ke Melaka. Haih.

Aku ni, bila dikelilingi oleh orang yang aku sayang, memang blog nih aku tak pandang.. hihihi.

Macam malam ni. Mood nak update memang ada. Tapi bila tengok muka suci Ariff & Amarr yang tengah lena atas katil, rasa macam dipanggil-panggil untuk tidur peluk bebudak hensem ni.

Ok. Nak gi tatap wajah anak-anak yang tengah tidur sepuas-puasnya! Sangat best, tahu.

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...